Konsert

Devin Townsend Project

Radar Booking henter Devin Townsend til Bergen og det er duket for en heftig metalkveld i Røkeriet på USF. Support: Vulture Industries.

Devin Townsend er kjent som frontfigur, grunnlegger, vokalist og gitarist i det kanadiske ekstremmetal-bandet Strapping Young Lad. Bandet holdt det gående fra 1994-2007, men nå er han aktuell med Devin Townsend Project. Han har også gitt ut flere rene soloalbum. På platene sine har han beveget seg i et hav av ulike stilarter, men metalen ligger alltid i bunnen. Vi snakker hardrock, progressiv metal, ambient og new-age for å nevne noe. Townsends kjennetegn når det kommer til produksjon er en massiv multitracket «wall of sound», som har blitt sammenlignet med både Phil Spector og Frank Zappa.

Devin Townsend web

Devin Townsend Facebook

Vulture Industries er for tiden i studio og ferdigstiller bandets fjerde fullengder og hadde derfor tatt fri fra konsertvirksomhet frem til sommeren. Men..... når anledningen for å varme opp for Devin Townsend bød seg, ble det ikke slik. Bergensbandet har jobbet seg opp et solid konsertrykte og med ca 150 konserter bak seg har de turnert over det meste av Europa. Sist Vulture Industries gjestet USF Verftet, under fjorårets Blastfest, stod det til terningkast 5/6 hos Gaffa.com med følgende beskrivelse "...bandet trøkker i gang og Nilsen (bandets vokalist) entrer scenen som en gal sirkusdirektør eller forrykt skuespiller fra en ekspresjonistisk skrekkfilm på 1920-tallet. Det funker som bare faen!". Musikknyheter.no avsluttet sin anmeldelse med "Fantastisk konsert!" til 9 av 10 mulige poeng .

Vulture Industries Facebook

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.