Film

CineArt - kunst i kinosalen: Sans Soleil + Artefacts

Andrew Amorim har velger Chris Marker sitt magnum opus Sans soleil (1983) og Artefacts (2011), fra den franske kunstneren Cyprien Gaillard. Begge vises på 35mm film.

Vi fortsetter med en ny utgave av CineArt, et samarbeidsprosjekt mellom VISP og Cinemateket i Bergen der vi ønsker å bruke kinosalen til å presentere både norsk og internasjonal videokunst. VISP har invitert et utvalg kuratorer som setter sammen egne tematiske program fra gang til gang.

Andrew Amorim (f. 1983 Brasil) er kurator for CineArt onsdag 15. februar. Andrew har valgt å vise Chris Marker sitt magnum opus Sans soleil (1983) og Artefacts (2011), fra den franske kunstneren Cyprien Gaillard. Begge filmene vises på 35mm film.

Amorim er utdannet kunstner og har en mastergrad fra Kunst og designhøyskolen i Bergen i 2016. Han bor og arbeider i Bergen og har bakgrunn innen foto, men jobber også med video, tekst, lys og installasjoner. Andrew er også kjent som en av musikerne i den tidligere bergensgruppen John Olav Nilsen & Gjengen.

http://www.andrewamorim.com/

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.