Kurs

Brak: Mailchimp og Squarespace

Innføring i nyhetsbrev via Mailchimp og Squarespace sine nettsidemaler

Brak-kurs for medlemmer:

Har du lyst til å lære mer om mailchimp og squarespace, men ikke kommet skikkelig i gang? Da er dette et perfekt kurs for deg! Alt du trenger er å ta med deg en datamaskin, vi serverer kaffe og frukt.

Vi starter med innføring i nyhetsbrev (Mailchimp). Vi får besøk av Mads Hatlevik i Bergen Jazzforum som er en erfaren mailchimp entusiast. Mads går gjennom alt fra hvordan bygge en kundebase og selge flere billetter til hvordan du best kan fortelle dine mest trofaste tilhengere at din nye merch er i nettbutikken.

Vi fortsetter med en innføring i å bygge enkle nettsider. Jørgen S. Avsnes har etterhvert mye erfaring med Squarespace, og er blant annet mannen bak Vill Vill Vest sine nettsider. Alt du trenger er å ta med deg data og du vil få en innføring i hvordan du enkelt kan lage en nettside til dine behov.

Om du kun vil lære om Mailchimp eller omvendt er det selvfølgelig helt i orden å være med på en av delene. Hver bolk tar ca halvannen time.

Tid:14:00 – 17:30
Sted: Brak-kontoret, USF Verftet
Påmelding her


 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.