Kurs

Brak kurs: Booking og promo

Med artist Per Akí Sigurdsson (Kjartan Lauritzen) og Lasse Kinden (ACT) . NB FULLTEGNET

Artist Per Akí Sigurdsson (Kjartan Lauritzen) og hans bookingagent Lasse Kinden Endresen (ACT Entertainment) forteller deg hvordan du på best mulig måte kan skaffe, arrangere og promotere dine egne og andres konserter.

Per legger vekt på hvordan man kommuniserer og skaper engasjement hos sitt publikum, mens Lasse fokuserer på hvordan man forholder seg til profesjonelle aktører på best mulig måte. Til sammen skal kursholderne veilede til gode og langvarige samarbeid, fornøyde publikummere og flere konserter og solgte billetter.

Dette passer for artister og deg som jobber med booking og arrangementer.

Påmelding: Kurset er fulltegnet.
Mer info: www.brak.no


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.