Seminar

Brak: Arrangørsamling

Alle konsert- og festivalarrangører i regionen samles for å diskutere felles problemstillinger

Tema på Brak sin arrangørsamling 2017

Konsertarrangører og reiselivet:
Hvordan kan vi være synligere mot turister og samarbeide om nye prosjekter?
Reiselivsdirektør Ole Waberg i Bergens Reiselivslag forteller om hvordan de jobber for å synliggjøre kulturaktiviteter og arrangører og vil delta i samtale om dette temaet

Arrangører og Innovasjon Norge:
Anne Øvrebø og Christopher Rosenkilde fra Innovasjon Norge forteller om satsing på kulturnæring. Hva slags samarbeid og ideer kan arrangører samarbeide om?

Vill Vill Vest:
Orientering om planer for 2017 og innspill til tema for Vill Vill Vest musikkonferanse

KaskjerBergen:
Ny kulturkalender for Bergen presenteres av Eskil Sander Halvorsen og Paal Kobbeltvedt

Holdningskampanje: Vi vil også ta opp tema som har kommet inn fra dere arrangører. Det ene forslaget som har kommet inn er ideen om en ny felles holdningskampanje for opplæring av konsertpublikum (#hysj #visrespekt o.l.)

Bergen kommune: Du får i tillegg anledning til å møte Sindre Sætre som er nyansatt rådgiver for musikk i Bergen kommunes seksjon for kunst og kultur.
 
Påmelding er gratis og det blir servert pizza. Det er åpent for alle arrangører i regionen.
Påmeldingsskjema her

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.