Film

Blue Valentine - USA 2010

En fortelling om funnet og tapt kjærlighet i fortid og nåtid

Druknet i romantiske minner fra forholdets tidlige dager, gjør Dean og Cindy et siste desperat forsøk på å redde sitt falmede ekteskap. Ryan Gosling og Michelle Williams er stjernene i dette ærlige portrettet av et forhold i oppløsning. Kreativt strukturert utfolder historien seg over to distinktive tidslinjer som sidestiller scener av forelskelse og ungdommelig seksualitet med mistrivsel og disharmoni.

Regi: Derek Cianfrance. USA 2010. Engelsk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 52 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.