Film

Blackhearts - black metal documentary 2016

Hector, Kaiadas og Sina er villige til å risikere fremmedgjøring, fengselsstraff – ja, til og med døden – for å spille black metal

Blackhearts tar for seg det notorisk kjente black metal-miljøet i Norge, men fra et nytt og spennende perspektiv. Filmen tar oss med på en reise gjennom Sør-Amerika, Europa og Midtøsten hvor vi følger tre black metal-fanatikere som alle kommer fra religiøse og politiske ekstremist-miljø. Hector, Kaiadas og Sina er villige til å risikere fremmedgjøring, fengselsstraff – ja, til og med døden – for å spille black metal og leve etter subkulturens ideologi. Blackhearts er et unikt og høyst personlig portrett av et knippe mennesker som tilber og bygger livene sine rundt den norske grenen av black metal-musikken.

Blackhearts. Regi: Fredrik Horn Akselsen & Christian Falch. 2016. Gresk, spansk, norsk, engelsk og farsi tale, engelske undertekster. DCP, 1 t 13 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.