Film

Saturday Night Fever - tidenes klassiske discofilm!

Hver lørdag tar Tony på seg 70-tallskjorta, slengbuksene og plattformskoene og setter kursen mot det eneste stedet hvor han blir sett på som en gud.

Tony Manero (John Travolta) er ekspeditør i en fargehandel i Brooklyn på dagtid, og en ubestridt dansekonge om natten. Hver lørdag tar Tony på seg 70-tallskjorta, slengbuksene og plattformskoene og setter kursen mot det eneste stedet hvor han blir sett på som en gud og ikke en ung slyngel, nemlig nattklubbene!

I tillegg til en smart og gripende historie, samt en opptreden som gjorde Travolta til en stjerne, har klassikeren Saturday Night Fever et soundtrack som tar deg rett tilbake til diskoens gullalder. Bee Gees står for mesteparten av soundtracket, så det er bare å glede seg til gode gamle slagere som Staying Alive, You Should Be Dancing og How Deep Is Your Love.

Saturday Night Fever. Regi: John Badham. USA 1977. Engelsk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 58 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.