Konsert

Kari Bremnes 2. konsert

Kun ståplasser

Konserten på USF høsten 2016 var helt utsolgt og denne gangen blir det to konserter:
Den 8. november med unummererte sitteplasser, og den 9. november med ståplasser.

Kari Bremnes er en av våre aller fremste låtskrivere og sangere og hun er en formidabel liveartist. Hennes evne til å nå ut til folk over hele landet er bemerkelsesverdig, og Kari knytter sterke bånd til sitt stadig større publikum. Til høsten er hun klar med nytt album, og nye konsertdatoer.

- Konsertene er det mest spennende jeg gjør. Og vi snakker høyspenning. Det er der vi møtes med alt vi har, sal og scene. Jeg har alltid hatt stor respekt for publikum, men de første årene var jeg reddere. Etterhvert har vi utviklet noe som ligner et vennskap, publikum og jeg. Det er en absolutt forvandling, sier Kari Bremnes.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.