Film

Hjerter i chili - Mat med magi, Mexico 1992

En internasjonalt anerkjent romantisk fabel fra Mexico

Denne internasjonalt anerkjente romantiske fabelen fra Mexico, basert på den bestselgende romanen av Laura Esquival, handler om en ung kvinne som oppdager at hennes matlaging har magiske egenskaper.

Tita er den yngste av tre døtre i en tradisjonell meksikansk familie. Bundet av tradisjon til å forbli ugift mens hun forsørger sin aldrende mor forelsker Tita seg likevel i en kjekk ung mann ved navn Pedro. Pedro gjengir følelsen, men klarer ikke å overkomme familiens fordømmelse og gifter seg isteden med Titas eldre søster. I dyp kjærlighetssorg oppdager Tita at hennes sterke følelser påvirker maten hun lager; alle som spiser den føler hennes intense hjertesorg. Disse magiske kokkekreftene fortsetter å manifestere seg etter bryllupet, mens Tita og Pedro, til tross for sin forbudte kjærlighet, inngår en hemmelig affære.Denne internasjonalt anerkjente romantiske fabelen fra Mexico.

Como agua para chocolate. Regi: Alfonso Arau. Mexico 1992. Spansk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 52 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.