Scenekunst

BIT Teatergarasjen: Some things only become clear much later

Denne forestillingen maner frem verden før internett, og ser på hva den seksuelle revolusjonen egentlig har oppnådd

Vi lever i økende grad på pålogget tid gjennom Facebook, Grindr, Tindr, OkCupid, Skype, Netflix. Å finne en partner gjennom en online app er blitt den nye normen. Begjæret har gått hen og blitt overflatisk. Some things only become clear much later maner frem verden før internett, og ser på hva den seksuelle revolusjonen egentlig har oppnådd. I forestillingen møter vi et virtuelt par (Davis Freeman & Dani Brown) som blir sammen på mediers premisser.

Med seg har de slovenske Gasper Piano på systemkritisk lyd, og belgiske Gertjan Biasino på spektakulært videodesign. Sammen spiller de for et pålogget publikum og teaterpublikum på samme tid. Sjansen er stor for at enkelte plagg vil bli tatt av underveis.

18 års aldersgrense - anbefales IKKE for barn


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.