Scenekunst

Bergen Arkitekthøgskole

Bergen Arkitektskole tilbyr denne våren et masterprogram om den forestående forvandlingen av Sentralbadet. For å gjøre seg konkrete erfaringer skal studentene sette opp sin egen forestilling

Bergen Arkitektskole tilbyr denne våren et masterprogram om den forestående forvandlingen av Sentralbadet. Den nedlagte svømmehallen kan om få år bli fast tilholdssted for BIT Teatergarasjen, Carte Blanche og Den Nationale Scene.

Fokus for kurset er samspillet mellom husets innhold og den urbane sammenhengen det inngår. Men for å gjøre seg konkrete erfaringer med særegne elementer for ethvert teater ,skal studentene allerede i februar sette opp sin egen forestilling, for senere å avslutte i juni med å invitere til en større utstilling i Sentralbadet og en offentlig diskusjon om hva huset kan bli.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.