Konsert

Staut

Spelemenn fra Valdres med ny plate og på klubbturné

 I 2015 mottok Staut ikke mindre enn to gullplater for albumsalg, den siste delt ut som en overraskelse på direktesendt TV2. Ikke lenge før hadde bandets tredje album «Stugureint» gått rett inn på 1. plass på VG-lista.

«JA» er tittelen på deres nye utgivelse og med tanke på fjorårets suksess vil dette bli et meget spennende album. To av låtene er allerede listet på NRK P1. Deres første singel fra plata, «Den eine», fikk sitt store gjennombrudd på idrettsgallaen på NRK 1 i 2016, mens deres andre singel «Følge hjarta» ble kjenningsmelodien til TV2s storsatsing «Jakten på kjærligheten».

I tillegg til sitt nye album «Ja», har gutta med seg en drøss med kjente låter liggende på lur, som «Sjå sole», «Slepp me inn», «Gøtt gamalt frieri» og «Sel i de». Publikumsfavorittene har, som vanlig, en meget travel timeplan med konserter over hele Norge og 2017 blir intet unntak, og 24. mars kommer de til Bergen og spiller USF Verftet! 

«Vi har jo spilt konserter over hele landet i flere år nå, men jeg gleder meg skikkelig til denne klubbturnéen, der det blir intimt, svett og enda mer levende enn vanlig» sier vokalist Gaute Lein Ausrød.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.