Konsert

Megalodon Collective

Sjumannsorkesteret slo ned som ei bombe i norsk jazz då dei fekk Spellemannominasjon for debutplata i 2015

MARTIN MYHRE OLSEN treblås / KARL ‘KALLE’ NYBERG treblås / PETTER KRAFT treblås / KARL BJORÅ gitar / AARON MANDELMANN bass / ANDREAS SKÅR WINTHER trommer / HENRIK LØDØEN trommer

Sjumannsorkesteret slo ned som ei bombe i norsk jazz då dei fekk Spellemannominasjon for debutplata i 2015. Ikkje overraskande trakk dei det lengste strået då Årets Unge Jazzmusikere 2016 skulle kårast. Bandet bobler av speleglede, humor og sjølvtillit etter turnear som har mottatt strålande kritikk og eit entusiastisk publikum. Megalodon Collective fann saman på jazzlinja i Trondheim, og musikarane er svært aktive på kvar sin kant, men finn saman i eit av Noregs mest spanande jazzensembler. Konserten i kveld markerer lansering av plate nummer to.

«Megalodon Collective framstår som et komplett band med fantastiske instrumentalister.  Bandet har en utrolig forfriskende blanding mellom fullt anarki og fin struktur. De spiller supertight og skranglete på samme tid. Det er massivt og lekent og improvisasjonspartiene har en tydelig retning. Bandet er et sant musikalsk kollektiv og bandets navn buldrer fra havets prehistoriske dyp.» (Juryen si grunngjeving, Jazzintro)

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.