Kunst

Juleutstilling med kunstnerne på Verftet

Kunst til jul? Dette er stedet! En kortvarig men innholdsrik utstilling med arbeider av flere av kunstnerne på Verftet.

Mange av kunstnerne som har atelierer i USF-huset på Verftet har slått seg sammen og lager juleutstilling. Alle arbeidene som vises er til salgs, og her er det virkelig sjans for finne en julegave som gleder noen (eller deg selv).

Åpningen skjer onsdag 14. desember kl. 18.00 og det er kanskje lurt å være tidlig på plass. Stedet er Visningsrommet USF.

Åpningstider: Torsdag 15. / fredag 16. / lørdag 17. des kl. 12.00 - 20.00.
Søndag 18. des. kl. 12.00 - 16.00.

De som er med er:
Ingrid Aarset / Anne-Britt Lerøy / Egil Røed /
Therese Christensen / Torild Børretzen / Elke Karnik / Magnar Moen / Line Hvoslef / Åse Ljones / Sissel Blystad / Hannu Konttinen / Brit Bøhme / Torill Nøst / Anne-Sophie Blytt / Inger-Johanne Brautaset / Kari Aasen / Gunnvor Olsen / Bjørg Nedrebø / William Nicolaysen / Cato Løland / Dillan Marsh / Cecilia MB Jonsson / Eva Britt Rasmussen / Karina Herteig / Anne Knutsen / Signe Halle / Ingrid Berven / Bjørn Krzywinski / Marta Nerhus / Turid Solheim / Birgit Eide

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.