Konsert

Jazzkamikzae

Osingen Marius Neset frontar eit utruleg utadvendt og sprudlande band – inspirert av både Coldplay og Coltrane

MARIUS NESET saksofon / MORTEN SCHANTZ keyboards / DANIEL HELØY DAVIDSEN gitar / KRISTOR BRØDSGAARD bass / ANTON EGER trommer

JazzKamikaze har klart å skapa deira heilt eige eventyrlege univers der alt kan – og vil – la seg gjere. Med inspirasjon henta frå all verdas musikksjangrar, teikneserieheltar og –skurkar, er dei i stand til skiftevis medriva, nedriva, imponera og overrumpla publikum. På scena formidlar dei meir energi enn dei fleste rockeband og spelar like gjerne framfor 10 000 på stadionfestivalar som på intime jazzklubar. Osingen Marius Neset frontar eit utruleg utadvendt og sprudlande band – inspirert av både Coldplay og Coltrane – i ei intens konsertoppleving.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.