Konsert

Fred Frith Trio

Frith går attende til røtene i improvisasjonane sine med ein klassisk powertrio

FRED FRITH gitar, bass, vokal / JASON HOOPES bass / JORDAN GLENN trommer

Frith går attende til røtene i improvisasjonane sine med ein klassisk powertrio! Leikent, intimt sårbart og samanføyd i eit mørkt og kjenslevart samspel. Fred Frith har ikonstatus for sitt eksperimentelle gitarspel – forutan å stifta Henry Cow i 1968 har han ivaretatt rockerøtene i Massacre, Skeleton Crew og Cosa Brava, så vel som samarbeid med John Zorn og Han Bennink. Med seg har han bassist Jason Hoopes og trommeslagar Jordan Glenn frå Oakland, som begge lusker rundt i tussmørket mellom samtidsmusikk og eksperimentell rock.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.