Konsert

Thomas Dybdahl

NB: Konserten er flyttet fra 1. mars til 20. april. Kjøpte billetter gjelder til ny dato.

Konsertdato er endret fra 1. mars til 20. april. Melding fra Thomas Dybdahls management:

Vi er svært lei oss for å måtte flytte Thomas Dybdahls opptreden i Bergen fra 1. mars til 20. april.  Grunnen til dette er at albumet kommer ut i hele Europa imorgen.  Vi har dermed fått TV-opptreden i utlandet på samme dag som Bergen.  Vi har jobbet intensivt for å forsøke å endre dette.  Det er et vanskelig valg da vi ikke har mulighet til å gjøre TV på en annen dag.  Thomas og bandet gleder seg virkelig til å spille i Bergen og synes dette er veldig trist.

Vi håper det er et lite plaster på såret at vi tar med den talentfulle Siv Jakobsen som spesiell gjest i Bergen torsdag 20. april. Mer informasjon om henne på www.sivmusic.com 


Billetter til opprinnelig dato (1. mars) gjelder også ved den nye konsertdatoen. Har du kjøpt billett, men ikke kan benytte den ved nye konsertdato refunderes billetten innen 15. april 2017. 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.