Film

HUFF - to dokumentarer om presidentkandidatene

Trump - what's the deal & Hillary's America vises i kveld i Cinemateket USF. Filmklubben HUFF inviterer.

FORBINDELSE MED PRESIDENTVALGET I USA, HAR HUFF DOBBELTVISNING MED'
TO DOKUMENTARER OM PRESIDENTKANDIDATENE!

TRUMP: WHAT’S THE DEAL?
1991
Språk: Engelsk
Spilletid: 1T og 23min

Donald Trump er en av de rikeste, mest berømte, og ikke minst en av de mest omstridte mennene i USA og nå republikanernes presidentkandidat. Denne dokumentaren ble laget i 1991 men har så å si ikke vært vist en eneste gang ettersom Donald Trump var så misfornøyd med hvordan han ble framstilt at han truet med å saksøke alle som distribuerte filmen. Men i år, 25 år etterpå når mannen er presidentkandidat er denne filmen tilgjengelig igjen.


HILLARY’S AMERICA: THE SECRET HISTORY OF THE DEMOCRATIC PARTY
Regi: Dinesh D’Souza, 2016
Språk: Engelsk
Spilletid: 1T og 47min

I denne dokumentaren analyserer regissøren D’Souza historien i det demokratiske partiet i USA og hva han mener er Hillary Clintons egentlige intensjoner med å stille som presidentkandidat. Denne filmen avslører mye ulikt om demokratenes fortid, og om hvordan Hillary Clintons politiske rådgiver visstnok var en kaldhjertet gangster og hvordan demokratene først og fremst anser utenrikspolitikk som noe som skal gagne dem selv. Et spennende innsyn i amerikansk politikk.

KOM I VALGSTEMNING PÅ HUFF!

FB event


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.