Konsert

Daniel Kvammen

På nyåret kommer nytt album og så er det land og strand rundt igjen for fenomenet fra Geilo

Siden gjennombruddsåret 2015, har Daniel Kvammen konsentrert seg om to ting: Han har spilt flust av kritikerroste konserter over hele landet: hans opptreden på Slottsfjell ble blant annet belønnet med 10/10 fra Musikknyheter.no. Og, han har vært i studio for å lage musikk.

På nyåret i 2017 kommer første nye utgivelse fra Kvammen siden høsten 2015, og ordet på gaten er at han sammen med produsent Even Ormestad har kokt i hop et særdeles ekspansivt og ambisiøst brygg. Og som seg hør og bør når det er ny musikk i kjømda, skal det også spilles live. Konserten på USF Verftet er en av seks konserter i Norge til våren som foreløpig er offentliggjort. 

26 år gamle Daniel Kvammen vokste opp på Geilo, et tettsted med 2363 innbyggere, som er mest kjent for årlige innrykk av skiturister og det faktum at togstasjonen markerer at man er omtrent midtveis på Bergensbanen.

Med debutplaten ”Fremad i alle retninga” viser Kvammen at verken alder eller hjemsted trenger å være en hindring når man skal sette til verks for å lage en imponerende helstøpt og emosjonelt ladet debutskive. Førstesingelen ”Du fortenar ein som meg” satte tonen med like deler ungdommelig driv og bråmodent tekstinnhold, og ble A-listet på NRK P3. Singelen ”Daue fugla” ble B-listet på NRK P1.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.