Konsert

Bergen Ungdomsstorband & Paradis Big Band

Dette blir en svingende lørdagskveld med musikere i alle aldre som spiller storbandjazz

Bergen Ungdomsstorband (BUS)

Bus vart etablert av Bergen Kulturskole 2005 og er eit tilbod til spesielt interesserte og talentfulle musikantar i Hordaland mellom 12 og 19 år. BUS med sin faste dirigent Are Ovesen, er godt etablert på Vestlandet og har jevnlige opptredener på profesjonelle jazzscener som Nattjazz, Bergen Jazzforum, Vossajazz, m.fl  Energi, ungdommelig friskhet, rytmisk og intenst svingende er ord som beskriver BUS.

Paradis Big Band (PaBB)

Storbandet så dagens lys for 15 år siden som et resultat av en del ”Rett på musikken” foreldre og deres lærer Geir-Harald Knutsen ønsket en rytmisk samspillsarena med ungdommer og foreldre i samspill innen storbandsjangeren. Medlemmene er i alderen 13-65, alle har spilt i noen år og har en lidenskap for storbandjazz i alle sjangre. PaBB har i dag en full storbandbesetning der ca 1/3 av medlemmene er under 18 år.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.