Konsert

Alan Walker

Etter et minnerikt år fullt av høydepunkter er Alan Walker nå klar for å offentliggjøre sin aller første headlinerkonsert i Norge, og inviterer til en festaften på USF Verftet torsdag 22. desember.

BILLETTSALGET STARTER FREDAG 11. NOVEMBER KL 10.00 VIA TICKETMASTER.NO

Dette blir en konsertopplevelse utenom det vanlige, som i tillegg vil bli filmet og sendt på riksdekkende TV i etterkant. Videre markerer konserten et banebrytende samarbeid med betalingstjenesten VIPPS og DNB, hvor publikum kan ”Vippse seg til konsert” via noen enkle tastetrykk.

19 år gamle Alan Walker kan med trygghet omtales som en av verdens mest suksessfulle artister i 2016. Artisten, DJen og produsenten fra Bergen var for under ett år siden et ubeskrevet blad for de aller fleste, men med debutsingelen Faded skjøt karrieren fart mot den internasjonale stjernehimmelen. Singelen har solgt mer enn 9 millioner enheter globalt, og passert mer enn 1,3 milliarder avspillinger online.

Etter å ha lansert oppfølgeren Sing Me To Sleep, har Alan Walker nå lagt bak seg en mildt sagt hektisk festivalsommer. I tillegg til å varme opp for verdensstjernen Rihanna på hennes ANTI World Tour, har han også sluppet tre forfriskende remixer av låter fra henholdsvis Coldplay, Cash Cash & Digital Farm Animals, og nylig superstjernen Sia. I høst står en omfattende Asia-turné for tur, før blikket omsider rettes hjemover - tilbake til byen der det hele startet.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.