Konsert

Veronica Maggio NB UTSOLGT

NB KONSERTEN ER UTSOLGT Maggios konserter er på absolutt toppnivå og vi forventer høyt energinivå, hitlåter på rekke og rad, allsang og dans!

Den supersjarmerende og talentfulle artisten blir hyllet av både presse og fans for sine liveopptredener. I løpet av februar 2017 tar hun turen til åtte norske byer. Det hele starter på Sentrum Scene i Oslo 4. Februar, mens Bergen får besøk lørdag 11. februar.

Veronica Maggio fikk sitt  gjennombrudd med albumet ‹‹Och Vinnaren är..›› i 2008. Hitlåten ‹‹Måndagsbarn›› fra albumet toppet VG-lista samme året, og siden den gang har superhits som «Jag kommer», Snälla min» og «Hela huset» kommet som perler på en snor.

Tidligere i år slapp hun sitt femte studioalbum ‹‹Den förste är alltid gratis›› der tittelsporet ble nok en radiogjenganger på norske kanaler. Veronica har siden den gang turnert Skandinavia og USA, og årets høydepunkt kom utvilsomt i august da hun og 20.000 fans fylte Stockholms Stadion. Både albumet og konserten ble hyllet i media og fikk fantastiske kritikker fra alle hold. Kanskje ikke så rart at hun ble kåret som “Årets Live Act” av (svensk) P3 i  2015.
Hennes personlige tekster og popmelodier av skyhøy kvalitet har gjort henne til en av Sveriges mest prisbelønte stjerner med fem Grammis, to P3 gull, tre Rockbjørner og tre Gaffa-priser.

Maggio på facebook

Arrangør Bergen Live


 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.