Scenekunst

Oktoberdans: Tormod Carlsen - O the healing lump

O – The Healing Lump er andre verk i enmannsteater- serien In The End We Are All Alone. I dette verket inviteres publikum inn én og én til en moderne versjon av den historiske og tradisjonelle utesittingen. Her gis en mulighet for refleksjon over naturerfaringen og sitt eget jeg i en meditativ healing-session med varighet på 10 minutter.

Det lille enmannsteatret er denne gang utformet som en skinnende klump. Den mobile klumpen er en kombinert fortellermaskin og terapiklinikk. Stiger man inn i klumpen vil man som publikummer kunne få være del av en 10 minutters lang healing i form av en assosiativ reise i naturens vrede. Innvendig skjuler klumpen nemlig et lite panoramateater inspirert av 1700-tallet, samt en værmaskin. 

Tormod Carlsen er regissør, scenekunstner og teaterviter. Han startet som sirkusartist og har jobbet i, rundt, med og på sceniske og performative verk siden 2004. Tormod er utdannet regissør fra Kunsthøyskolen i Oslo 2015 og arbeider i ulike konstellasjoner og med ulike roller i en rekke prosjekter, institusjoner og forestillinger, men alle med det til felles at de vil utvikle de performative og sceniske kunstartene. 

Forestillingen er gratis, men det må bookes et tidspunkt.

NB! Det er bare plass til 1 person om gangen, og det går an å bestille til klokken hel, kvart over og halv. Utenom disse tidene er det muligheter for Drop-in.


Åpningstider:
Mandag 24.10 kl. 14:00-18:00 (Torgallmenningen)
Tirsdag 25.10 kl. 14:00-18:00 (Torgallmenningen)
Onsdag 26.10 kl. 14:00-18:00 (Torgallmenningen)
Torsdag 27.10 kl. 14:00-18:00 (USF Verftet)
Fredag 28.10 kl. 15:00-18:00 (USF Verftet)
Lørdag 29.10 kl. 12:00-18:00 (USF Verftet)

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.