Scenekunst

Oktoberdans: Ingri Fiksdal - State

Om ritualer i samtiden, en blanding av konsert og dans med akustiske komposisjoner og støymetall fra Lasse Marhaug, fem dansere, og tre lag kostymer over en lang uskreven tekst om riktig gamle og samtidige myter, av den danske teaterregissøren Jonas Corell Petersen.

Vi møter et lite samfunn som holder sammen i kraft av rituelle danser, fortellinger, musikk og klesdrakt. De lever ut en tapt kultur samtidig som de spekulerer på hvordan det nye samfunnet vil se ut. 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.