Scenekunst

Oktoberdans: Eisa Jocson - Host

Host gir oss flere kvinnebilder, fra geishaen til dens nyere avart i vertinnen på bar, utbredt i forskjellige varianter over hele verden.

De første arbeidende migranter i Japan var kvinner og transpersoner fra Thailand og Filippinene engasjert i affektivt arbeid i Tokyos såkalte vertinneklubber. Der fremfører de versjoner av det feminine som tiltrekker forretningsmenn og turister, i etterlikning av forventede stereotypier for å overleve og lykkes i jobben. Eisa er vår vertinne i Host, og tematiserer maktstrukturer knyttet til arbeid og kropp.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.