Scenekunst

Oktoberdans: Dolven & Eiben - Assembly

Assembly er et danse- og musikkstykke, en koreografi med utganspunkt samlebåndet og forsamlingen. I stedet for å fremstille varer for salg, er det aktørenes individuelle identiteter som her blir satt på båndet.

Likhetene, styrkene og svakhetene er tydelige for alle som ser på. De har hver sine spesialiteter og tilbøyeligheter, lik tilgang på det samme materialet, men bruker det forskjellig. Tilsammen utgjør de noe større enn hver og en.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.