Scenekunst

Oktoberdans: Dance for me & Olga Sonja Thorarensen -Stripp

Stripp handler om en kunstners virkeliggjøring av en drøm i kunstbyen Berlin, og avkler både kunstneren og kunstformen. Er det umoralsk å gjøre kroppen til en vare? Hva er det meste du har tjent på en kveld?

Skuespilleren Olga Sonja studerte med Pétur Ármannsson på kunstakademiet i Reykjavik. Etter avgangseksamen flyttet hun til Berlin for å drive med performancekunst, og for å sikre seg en inntekt tok hun jobb som stripper i den tyske hovedstaden. Stripp handler om en kunstners virkeliggjøring av en drøm i kunstbyen Berlin, og avkler både kunstneren og kunstformen. Er det umoralsk å gjøre kroppen til en vare? Hva er det meste du har tjent på en kveld?


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.