Konsert

The Megaphonic Thrift

Bandet gir kun tre konserter med fremføring av det nye albumet Få meg til verden i tide - i Oslo, Stavanger og på USF i Bergen!

Spellemannprisvinnerne The Megaphonic Thrift er klare med sitt fjerde album Få Meg Til Verden i Tide 11.november. Med terningkast 6 og euforisk omtale i alt fra Soundvenue og GAFFA til amerikanske Spin Magazine gir kredbandet for første gang ut musikk på norsk og med nye samarbeidspartnere.
Njål Paulsberg (Young Dreams, Put Your Hands Up For Neo-Tokyo) og Emil Nikolaisen (Serena Maneesh) forklarer plusstegnet i forlengelsen av det opprinnelige bandnavnet, og har vært med på å lage et mindre gitarorientert Megaphonic album med et synthtungt lydbilde.

Albumet bygger på bestillingsverket bandet leverte under Den Elleville Festen høsten 2015. “Man får nesten håpe dette verket blir fremført igjen, eller blir gitt ut på plate”, skrev Bergens Tidende og trillet terningkast 6 for urfremføringen. Materialet som utgjør Få Meg Til Verden i Tide har aldri vært fremført siden, og skal kun fremføres live tre kvelder i november 2016: Bergen 17/11, Oslo 19/11 og Stavanger 24/11.

Første singel Hendene er tilgjengelig i alle kanaler fra 23.september og kan høres her:
http://spoti.fi/2cxXcrh

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.