Konsert

Sonny Alven

Sonny Alven avrunder et fantastisk år med konsert på USF. Etpar gjester tar han med også.

Det siste året har vært en fantastisk reise for Sonny Alven. Fra utsolgte konserter landet rundt, en hel måned på utsolgte hus i Europa med Kygo, festivaljobber og klubbturne i USA, EP-utgivelse og hele 23 millioner avspilling på en av singlene! For å krone året avsluttes det hjemme i Bergen i byens egen storstue, Røkeriet på USF Verftet!

Sonny Alven er siste tilskudd til bølgen av unge norske produsenter som vekker oppsikt internasjonalt med sin musikk. Forrige høst var det premiere på klubbkonseptet hans «Our Youth». Der fikk man servert dansbare rytmer, store hits og svette dansegulv, og nå er nivået flyttet enda noen hakk opp!! Etter et hektisk år tar Sonny Alven med noen gode venner, og stiller til storslått fest!
Vi lover samme pakke som tidligere, i tillegg til noen overraskelser! Og som om det ikke er nok, så kommer det flere nye låter utover høsten.

Support DJ Cavego. Gjester vil bli annonsert fortløpende!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.