Scenekunst

Oktoberdans: Ludvig Daae & Johanna Nordahl - Hyperfruit

Vi er stadig pålogget og selv når vi er i samme rom foregår mye av kommunikasjonen elektronisk. Har dette gått ut over evnen til å kommunisere i nære relasjoner, og hvordan påvirker det et kjærlighetsforhold?

Gjør internett at vi fjerner oss fra hverandre?

Internett har i løpet av kort tid gjort det enkelt å kommunisere raskt med mange over store avstander. Vi er stadig pålogget og selv når vi er i samme rom foregår mye av kommunikasjonen elektronisk. Har dette gått ut over evnen til å kommunisere i nære relasjoner, og hvordan påvirker det et kjærlighetsforhold?

HYPERFRUIT handler om hvordan vi er sammen og kommuniserer med hverandre, med nettet som mulighet, distraksjon og underholdning, og hvordan vi spiller ut følelseslivet vårt på internett. Sammen med filmkunstner Joanna Nordahl har danseren Ludvig Daae skapt en danseforestilling om kjærlighet. Forestillingen er samtidig en iscenesettelse av selve nettet, en koreografi uten begynnelse, midte og slutt – mer som et 1-2-hund-lilla-Beyoncé.

Som så mange andre pleier Joanna og Ludvig mesteparten av sine vennskap og jobbrelasjoner på nettet. Denne formen for kommunikasjon er noe de er vant med, noe de setter pris på, noe som virker. De reiser mye, er på turné og er barn av sin tid. Samtidig erfarer de gang på gang hvor uventet komplisert det noen ganger kan være å få innfridd de forhåpningene de har til hverandre. De mestrer en uovertruffen kommunikasjonsteknologi, men ikke kommunikasjonen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.