Konsert

Lemaitre NB UTSOLGT

Konserten er UTSOLGT Fredag 17. februar 2017. Dørene åpner kl. 19.00 / konsertstart kl. 20.00. Kr 335. Arrangør Bergen Live / Live Nation

2016 var året Lemaitre for alvor markerte seg på den internasjonale musikkscenen, kronet med uforglemmelige opptredener på Coachella i California.
Fotballmetaforen er ikke tilfeldig valgt: «We Got U» er plukket ut som en av låtene på FIFA 17! Samme låt er også A-listet på P3, og er ledsaget av en fornøyelig video med en plystrende Atle Antonsen i hovedrollen.

Den Los Angeles-bosatte duoen kommer med EP-en «Afterglow» 7. oktober, og legger deretter ut på verdensturné. Turen går først til USA, deretter Australia før de returnerer til europaturné, som altså tar dem til Bergen og USF Verftet fredag 17. Februar.

Lemaitre har hatt noen eventyrlige år siden de startet i 2010, med massiv internasjonal interesse. De har over én million følgere på SoundCloud, og duoens EP fra 2012, «Relativity 2», gikk til topps på iTunes Electronic Chart i USA og Canada. De har i løpet av de siste årene blitt lovprist av artistkolleger som Porter Robinson, Madeon, Kygo, noe som også har resultert i flere spennende samarbeidsprosjekter. Lemaitre ble blant annet invitert med på Porter Robinsons USA-turné i 2014. I tillegg til tung radiorotasjon dukker musikken deres stadig opp i tv-serier og reklamer – blant annet i tre internasjonale Facebook-kampanjer.

Support DJ Didrik Thulin

Lemaitre på Facebook

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.