Konsert

Finn-Erix basarkonsert

Finn-Erix skjenker Bergen nok ein musikalsk julebasar. I år som i fjor, og i forfjor, er den lagt til tida før jul, eit mørkt og fyldig alternativ i ei verd full av gløgg.

Når Finn-Erix no skal arrangere sin tredje basarkonsert på rad blir me nødt å tenkje større! Suksessen dei tidligare åra har vore formidabel og gitt populærorkseteret oppdrag innanfor både jazz- og oljesektoren.
Likevel, det er ingen grunn til å gløyme det trufaste heimepublikummet. Difor flyttar Finn-Erix med husorkester, gjestar og årer til staselige USF Verftet og skjenker Bergen nok ein musikalsk julebasar.
I år som i fjor, og i forfjor, er den lagt til tida før jul, eit mørkt og fyldig alternativ i ei verd full av gløgg. Kva gjestar dukkar opp på scenen? Kven er årets nisse? Er fruktkorga framleis førstepremie? Dette er spørsmål ein stiller seg. Me lover berre ein ting: topp juleunderhaldning!


Facebookevent her.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.