Film

BIFF: Weiner

Is that a WEINER in your pocket?

Alt så ut til å gå på skinner for Anthony Weiner: Han var ansett som en stigende stjerne i amerikansk politikk, utmerket seg som demokratisk kongressmedlem, og hans tilsvarende briljante politikerkone Huma Abedin ventet deres første barn. Da en rekke pinlige bevis på at han hadde brukt fritiden sin på såkalt «sexting» så dagens lys, var skandalen imidlertid et faktum, og Weiners politiske karriere raknet fullstendig. To år etter han trakk seg tilbake fra offentligheten bestemmer den ukuelige optimisten seg like fullt for å stille til valg som ordfører i New York, og i denne dokumentaren får vi følge hans strabasiøse ferd mot en ny sjanse i politikken.

Da regissørene Elyse Steinberg og Josh Kriegman bestemte seg for å lage film om den omstridte politikeren kan de neppe ha ant hvilken gyllen mulighet de hadde ramlet over. Weiners skandaløse framferd var på ingen måte et avsluttet kapittel, og i denne underholdende og forbløffende dokumentaren følger vi en valgkamp som går både «Veep» og Donald Trump en høy gang.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.