Film

BIFF: Walking distance

Fede er fet og har ikek vær utendørs på ti år. Så går han til den lokale fotobutikken. Lun film om vennskap mellom tre svært forskjellige menn som hvert på sitt vis er ensomme og utenforstående

Fede er en stor mann. Veldig stor. Faktisk er meksikaneren så overvektig at han ikke har forlatt huset siden moren hans døde for ti år siden, og dagene hans går hovedsakelig med til å bli kjeftet på av søsteren Rosaura, henge med svigerbroren Ramón, og lage perlekjeder. Fedes fysikk står i åpenbar kontrast til hans beskjedne selvfølelse, og støtten fra Ramón er derfor alfa og omega. Så når svogeren oppfordrer ham til å begynne å fotografere, begir Fede seg ut av huset for å besøke den lokale fotobutikken. Her møter han tenåringen Paolo, som mot all formodning finner tonen med Fede og Ramón.

WALKING DISTANCE er en lun og skjønn film om vennskap mellom tre svært forskjellige menn som hvert på sitt vis er ensomme og utenforstående. Filmen preges av lun humor, men har først og fremst et stort hjerte. Skildringen av de tre hovedpersonene er varm og empatisk, og filmens traktering av overvektstematikken – som speiler et voksende samfunnsproblem i Mexico – gjøres på en nøktern og respektfull måte.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.