Film

BIFF: Tickled

En dokumentar så bisarr at det kiler i magen

Når den newzealandske tv-reporteren David Farrier kommer på sporet av et internasjonalt nettverk som organiserer profesjonelle kilekonkurranser, aner han lite om hva han har i vente. Organisasjonen er nemlig ikke bare avvisende til å la seg intervjue til dokumentarfilmen Farrier ønsker å lage, de truer ham like godt med søksmål via sin amerikanske advokat, og sender ham den ene sjikanerende e-posten etter den andre. Newzealenderen tar imidlertid ikke et nei for et nei, og etter hvert som han trenger inn i en verden preget av hemmelighold, trakasseri og trusler, blir det snart klart at selve kilekonkurransene bare er toppen av isfjellet.

TICKLED er en av årets mest omtalte dokumentarfilmer, og inviterer publikum inn i en bisarr verden av kuriøse seksuelle fetisjer, marginale subkulturer og hevngjerrige internettpersonligheter. Dette er ikke bare en forbløffende og usedvanlig underholdende film – TICKLED kommer garantert til å bli en av festivalens store snakkiser.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.