Film

BIFF: The Fourth Phase

En milepæl i snowboardfilmens historie

THE FOURTH PHASE er blitt omtalt som historiens mest etterlengtede snowboardfilm. Og ikke uten grunn: Sammen med Travis Rice, Mark Landvik, Pat Moore og en gjeng andre brettkjørere i verdensklasse, bestemte regissør Jon Klaczkiewicz seg tidlig for å lage en film som skulle overgå alt publikum noensinne har sett tidligere – og det har han da også klart. Takket være Rices suksess med filmer som THAT'S IT, THAT'S ALL (2008) og THE ART OF FLIGHT (2011) sikret produksjonen seg et svært høyt budsjett, noe som gjorde det mulig å reise langt og lenge for å finne de mest spektakulære og originale stedene å filme.

Reisene i filmen følger samme mønster som havstrømsvirvlene i det nordlige Stillehavet, og denne koblingen til naturens sykliske rytme underbygger snowboardernes nære tilknytning til og store respekt for naturen. THE FOURTH PHASE er en god kandidat til tidenes beste snowboardfilm, og et must for alle som noensinne har vært interessert i ekstremsport.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.