Film

BIFF: Studentfilmer i konkurranse

Kortfilmer fra studenter ved UiB, Noroff og Høyskolen Kristiania

Under årets utgave av Bergen internasjonale filmfestival blir det for første gang kåret årets beste studentfilm. Studenter på film- og tv-produksjonsstudier ved byens utdanningsinstitusjoner har selv meldt på sine filmer, og en forhåndsjury har valgt ut hvilke studentproduksjoner som skal være med i konkurranseprogrammet. Utdanningsinstitusjonene som har deltatt er Film- og TV-produksjon på UiB, Filmproduksjon på Noroff og Filmstudiet på Høyskolen Kristiania. En egen jury skal kåre vinneren av Bergens beste studentfilm 2016.

 

AVHØRET

17 minutter

Regissør: Francesco Solbakk

Skole: Noroff Fagskole, Bergen

 

EXIT

11 minutter

Regissør: Kristina Daveronis

Skole: Universitetet i Bergen

 

GULLGUTTEN

13 minutter

Regissør: Truls Aarseth

Skole: Høyskolen Kristiania

 

HER ER ELLA

10 minutter

Regissør: Kristina Daveronis

Skole: Universtitetet i Bergen

 

HJERTESTRENGER

15 minutter

Regissør: Mats Valø

Skole: Universitetet i Bergen

 

JEG REISER TIDLIG

18 minutter

Regissør: Ruben André Mjåtveit

Skole: Noroff Fagskole, Bergen

 

REKVIRERT

10 minutter

Regissør: Siv Anne Fimland

Skole: Noroff Fagskole, Bergen

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.