Film

BIFF: Hired Gun

Du har garantert hørt dem, men du vet neppe hvem de er. HIRED GUN tar oss med på innsiden av livet som innleid studio- og turnémusiker, og introduserer oss for folk som Liberty Devitto, Rudy Sarzo og Phil X, i tillegg til den mer kjente Steve Vai.
Tannhjulene i rockemaskineriet

Artister som Alice Cooper, Metallica, KISS, Ozzy Osbourne, Pink og Billy Joel spiller for millioner av mennesker verden rundt, og har vært avhengig av gode musikere som ikke er offisielle bandmedlemmer, såkalte «hired guns». De innleide bandmedlemmene spiller gjerne fletta av sine berømte arbeidsgivere, samtidig som de lever og arbeider i skyggen av dem. Så hvem er de egentlig, disse musikerne som har valgt å spille for verdens største artister, istedenfor å stå i front selv?

Du har garantert hørt dem, men du vet neppe hvem de er. HIRED GUN tar oss med på innsiden av livet som innleid studio- og turnémusiker, og introduserer oss for folk som Liberty Devitto, Rudy Sarzo og Phil X, i tillegg til den mer kjente Steve Vai. Hvorfor har de valgt dette livet? Hva kjennetegner en god musiker? Og hvorfor lykkes noen som artister og andre ikke? Livet er ikke alltid en dans på roser for dem som holder rockemaskineriet i gang, men de holder koken kveld etter kveld på verdens største scener. Velkommen backstage.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.