Film

BIFF: Beyond the mountain and hills

Den middelaldrende israeleren David Greenbaum har akkurat kommet hjem til sin familie etter 27 års tjeneste i militæret. Alt er tilsynelatende i skjønneste orden.
Capturing the Greenbaums

Den middelaldrende israeleren David Greenbaum har akkurat kommet hjem til sin familie etter 27 års tjeneste i militæret. Alt er tilsynelatende i skjønneste orden: Hans kone Rina underviser på den lokale videregående skolen, hans datter Ifat er svært opptatt av antikrigsdemonstrasjoner, og hans sønn Omri holder seg for det meste litt i bakgrunnen. David gjør sitt beste for å venne seg til den nye tilværelsen, blant annet ved å selge kosttilskudd, men stemningen begynner etter hvert å surne. I frustrasjon går han ut en kveld og avfyrer et skudd mot fjellene like ved, uten å ane noe om konsekvensene av denne handlingen. Familieidyllen får snart noen alvorlige riper i lakken.

På ett nivå forteller BEYOND THE MOUNTAINS AND HILLS om en familie som heller enn å ta et oppgjør med sine problemer, feier dem under teppet. En dag røskes imidlertid det besteborgerlige teppet bort under kjernefamilien, den ene tragedien etter den andre inntreffer. Hva vil det si å være et godt menneske i et samfunn som ikke belønner god adferd?

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.