Film

BIFF: Albüm

Et originalt og eksentrisk blikk på dagens tyrkiske samfunn

Bahar og Cüneyt er et tyrkisk middelklassepar som lever et ordinært – og noen vil kanskje si kjedelig – liv. Cüneyt er historielærer, Bahar jobber på et skattekontor, og etter arbeidstid ser de på tv-serier og fotball hver for seg. Men én ting har de til felles: De er villige til å gjøre alt for å holde det hemmelig at de var nødt til å adoptere et barn for å kunne stifte familie. Derfor simulerer de ikke bare Bahars graviditet – for å gjøre det hele mer troverdig konstruerer de også et forseggjort familiealbum som dokumenterer det hele.

Ved bruk av absurd humor og et ukonvensjonelt filmspråk som alltid fokuserer på noe litt annet enn det man forventer, presenterer denne svarte komedien et originalt og eksentrisk blikk på dagens tyrkiske samfunn. ALBÜM er skrevet og regissert av Mehmet Can Mertoglu, som med denne debuten viser stort talent og særpreg. Filmen ble belønnet med France 4 Visionary Award i Cannes i år, hvor den var valgt ut til kritikeruken.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.