Konsert

666 VIBBEN - UTSOLGT!

NMG/G-Huset & Vibbefanger med årets rapfest: A-Laget, HesterV75, Mats Dawg, Dårlig Vane, Kjartan Lauritzen, King Skurk One m.fl.

NB Konserten er utsolgt!

Bergen har i langt tid vært landets ledende rapby. Veteranene i A-Laget har lenge vært en definerende del av det bergenske musikkmiljøet, og nå i nyere tid har Hester V75 blomstret opp som et friskt pust i byen. Derfor er det ingenting som er mer naturlig enn å slå seg sammen for en helaften på USF!

Dette blir både Hester og A-Lagets eneste konsert i Bergen på en stund, så vi kommer absolutt ikke til å spare på kruttet! Hester V75 jobber med et helt nytt live-show, og i tillegg slipper begge også nye låter innen februar. Med på festen kommer også en rekke andre talentfulle artister - både lokale og utenlandske, som vi kommer til å slippe litt etter litt. Blant dem er den gamle ringreven Mats Dawg, fjordentrioen Dårlig Vane og Oslogangsteren King Skurk One.

Facebookevent


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.