Kunst

Utstilling: David A. Rios - On the southern edge of the western table

Installasjoner og skulptur

Ved å betrakte et systems retning er det mulig å forutsi hvordan det vil oppføre seg over tid. Det er også mulig å spore tilbake informasjon om et system ved å se posisjonen til elementene i systemet.

Et objekts retning dikterer vår lesning av formen og hinter om veien den vil følge videre. Retningen er narrativ i karakter og må forholde seg til ytre punkter for kontekst. Opp, ned, venstre, høyre, nå, da, der, hit er punkter i våre personlige koordinatsystemer som tjener som kontekst for det vi erfarer. Men disse punktene er relative til betrakteren og objektet. Utstillingen fragmenterer kuben som form og utforsker ideen om et absolutt perspektiv.

David A. Rios presenterer et nytt avsnitt i hans utforsking av konstruksjon og dekonstruksjon av systemer, noe som kommer til uttrykk i installasjoner, foto og skulptur, ofte i bevegelse.

Utstillingsåpning fredag 2. desember kl. 19.00
Vises t.o.m. søndag 11.12.
Åpent kl. 13.00 - 18. 00 alle dager, unntatt mandag som er stengt.

David A. Rios har MA i kunst, foto fra KHIB (2007). Han har deltatt på en rekke gruppeutstillinger og samarbeid med andre. Sist gang vi så hans arbeider i Bergen var på Sound Erosion, Lydgalleriet i 2015. Se også kunstnerens nettside http://davidarios.no/

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.