Kunst

Utstilling: Bjørn-Henrik Lybeck - November

Velkommen til Bjørn-Henrik Lybecks første separatutstilling - en videreutvikling av hans masterprosjekt fra 2015

Se for deg følgende: Du befinner deg i et ukjent rom. Størrelsen på rommet er vanskelig å anslå, men takket være en stripe dagslys fra vinduet bak deg kan du skimte svake konturer lenger framme. Du er nødt til å famle på ujevn grunn med lite å støtte deg til. Øynene dine tilpasser seg etterhvert det svake lyset. Framfor deg står fire smale bord, og på samtlige bord står en vase med en vakker blomsterbukett. Du tar noen skritt nærmere, men brått stanser du. Duften, nei, eimen er så sterk, den tvinger seg opp nesegangene og du skjønner at blomstene må være i ferd med å råtne.

Utstillingen åpner fredag 4. november kl 19.00. Vises til søndag 13. november.
Åpningstider. Tirsdag - søndag kl. 12.00 - 16.00 / torsdag til kl. 18.00.

Bjørn-Henrik Lybeck er født i Oslo og utdannet MA fra KHiB. Han viste masterprosjektet But the artist kept collecting (counting days) i 2015. I sin praksis er han opptatt av opplevelse, virkning og innretninger av tid og han arbeider med foto og installasjon.

Kunsterens nettside: http://www.bjornhenriklybeck.com/

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.