Konsert

Stein Torleif Bjella

Bjella avslutter Norgesturneen sin i høst her hos oss, og mange bergensere gleder seg til det!

Siden solodebuten i 2009 har Stein Torleif Bjella etablert seg som habil liveartist og satt spor etter seg i norsk musikk. Han er blitt hyllet som den nye Prøysen for sine underfundige tekster, ofte i en mørk kontekst, men med humor like under overflaten.

Tre år har gått siden Stein Torleif Bjella gav ut “Heim for å døy”. I oktober er han tilbake med “Gode Liv”, Bjellas fjerde soloalbum.

Når han nå kommer tilbake til USF Verftet med bandet sitt i starten av desember er det nesten tre år siden han sist var på besøk. Vi gleder oss!


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.