Konsert

Razika

Dørene åpner kl. 19.00. Support ca. kl. 19.30. Razika ca. kl. 20.30 / 20.45. Supportband er 9 grader Nord og Obijan

Razika er ikke så gamle, men likevel føles det som om de alltid har vært her! De fire jentene fra Møhlenpris i Bergen var bare 15 år da de begynte å spille sammen og feirer 10-årsjubileum som band i år. Det skal feires med en storslått jubilumsturné i høst.

”Det er utrolig å tenke på at Razika nå feirer ti år som band. Det har vært en lang reise fra den spede starten i øvingslokalet, hvor vår store drøm var å få spilt én konsert, kanskje en dag få spilt inn en plate, til nå - tre plater og utallige konserter senere. Vi gleder oss til 10-årsturné!” uttaler bandet.

Alle som har opplevd en konsert med Razika, vet at det er en fest! Med hitsingler i fleng, byr de på alt fra bittervakre «Vondt i hjertet» fra deres første album, til den nyeste platens maktdemonstrasjon «Faen ta deg». Alt blir servert med Razikas signaturlydbilde, en herlig blanding av indiepop med forfriskende elementer av ska.

Razika har i løpet av sine ti år på veien blitt et av Norges beste liveband og finspisset sin blanding av ska, pop og indie. Få dem med deg!


Facebookevent - med bilder og historier gjennom 10 år.

Razika på facebook

Razika.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.