Konsert

Per Texas Johansson

Etter 15 år utenfor rampelyset er klarinettisten og saksofonisten Per Texas Johansson tilbake med uortodoks besetning og fantastisk musikk!

PER JOHANSSON klarinett, saksofon, cor anglais / JOHAN LINDSTRÖM steelgitar / MATTIAS STÅHL vibrafon / KONRAD AGNAS trommer

I oktober 2015 slapp Per «Texas» Johansson si første skive i eige namn på 16 år. «De långa rulltrapporna i Flemingsberg» vart nominert til Grammis og fekk Manifestpriset. Etter ein pause frå musikk – der han mellom anna utdanna seg til sjukepleiar – er musikarane som til liks med Esbjörn Svensson sat Sverige på jazzkartet på nittitalet tilbake. Førre runde samarbeida han med Rebecka Törnqvist og Bo Kaspers Orkester – denne gongen kjem han med uortodoks besetning og fantastisk musikk. Om plata: Johansson er en glitrende god klarinettist, og det er synd vi ikke har hørt han mer de senere årene. Men jeg håper at dette bandet vil finne veien til mang en klubb og festival i tiden framover, for dette var en real höydare! (Jan Granlie, Salt-peanuts)

Kun unummererte plasser.

18 års aldergrense
Vergeskjema tilgjengelig i døren: Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under det gitte arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.Billetter: 200,- / 160,- (BT-fordel & Dealpass) / 100,-(medlem) inkl avgifter
Dørene åpner kl 20:00, konsertstart kl 21:00

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.