Film

HUFF: Pokemon - the first movie

Japansk animé film fra 1998 som ble stor suksess verden rundt

HUFF er en filmklubb for ungdom fra 15 år og oppover.
Se HUFF på Facebook: https://www.facebook.com/hordalandungfilmforening/
Billetter koster kr 40 og det er obligatorisk å kjøpe medlemsskap til kr 50.

Den unge pokémon treneren Ash Ketchum inviteres til en alle tiders pokémon turnering på en avsidesliggende øy midt i havet, det han ikke vet er at turneringen arrangeres av den ondsinnede Mewtwo, og Mewtwo har en plan…

NB: Filmen vises med engelsk tale.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.