Film

HUFF: Ghostbusters, 1984-versjonen

Mange har kanskje sett nyinnspillingen fra 2016 med damene i hovedrollen? Her er originalen fra 1984, med Bill Murray, Dan Aykroyd m. fl.

VELKOMMEN TIL HØSTENS FØRSTE HUFFVISNING!
HUFF er en filmklubb for ungdom fra 15 år og oppover.
Se HUFF på Facebook: https://www.facebook.com/hordalandungfilmforening/

Regi: Ivan Reitman, 1984
Medvirkende: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Harold Ramis, Rick Moranis m.fl.
Språk: Engelsk/USA
Spilletid: 1T 45min

Når tre forskere som studerer parapsykologiske fenomener på et universitet mister jobbene sine, bestemmer de seg for å begynne å jobbe som freelancere. Derfor starter de et firma som spesialiserer seg på å jage onde ånder og ikke minst spøkelser(!!). Dette viser seg å være en mer krevende jobb enn de trodde, de åpner nemlig døren for en 8000 år gammel gud som heter Gozer the Gozerian og en skummel verden som gjør at New York blir rammet av diverse skumle og onde fenomener! Og hvem er de eneste som kan redde byen? GHOSTBUSTERS, SELVSAGT!

BILLETTER SELGES FRA 18.30 - FILMEN RULLER KL 19.00.

Billetter koster 40 kr (90 for medlemskap + billett, medlemskap er obligatorisk)

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.