Konsert

Highasakite EKSTRA UTSOLGT

Highasakite fosser fremover. Nå er det klart for høstturné i Norge. Begge konsertene på USF er UTSOLGT

NB: Konserten er UTSOLGT
I mai slapp Highasakite albumet «Camp Echo» til strålende anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 94 uker i strekk og dermed ny rekord på Norges offisielle albumliste (VG-listen), på praktfullt vis. Før den tid slapp bandet i januar singelen «Someone Who´ll Get It» til like strålende mottakelse.

Det var ikke bare her hjemme i Norge folk bet seg merke i det nye materialet, singelen hadde også premiere på blant annet BBC1 i Storbritannia og Triple J i Australia, mens musikkvideoen hadde premiere på selveste Vogue. Online (stream) var det The Fader som sto for premieren. Siden den gang har singelen nådd gullstatus og en førsteplass på radiolistene her til lands, mens den ved siden av overnevnte radioer også har blitt listet på blant annet dansk P3 og 1Live i Tyskland. «Someone Who´ll Get It» vokste seg forøvrig til å bli en av Triple J sine mest spilte låter over en lang periode. Singelen ble fulgt opp av andresingelen Golden Ticket, også denne gikk inn til A-listinger på blant annet P1 og P3, i tillegg til nok en playlisting på Triple J i Australia og 1Live i Tyskland, blant annet. Andresingelen, som førstesingelen, gikk dessuten helt til topps på den offisielle norsk radiolisten.

På livesiden har Highasakite nylig gjennomført en festivalsommer hvor de i Norge har vært headliner hos Øyafestivalen, Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock, mens flere store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude også har blitt gjennomført. Highasakite gjorde ved siden av dette dessuten en egen (utsolgt) slippkonsert på Village Underground i London.
Verdt å merke seg er det også at Highasakite er offentliggjort som første artist, og det norske bidraget, til årets Nobelkonsert. Nå er det tid for høstturné i Norge.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.